Locatie Echt

ROUTEBESCHRIJVING NAAR WIJNSTRAAT 6 ECHT 

De praktijk is gesitueerd in de omgeving van het nieuwe winkelcentrum bij het Ursulinenplein. Vanuit de grote gratis parkeerplaats is de praktijk goed lopend te bereiken. Naast de Aldi steekt u via het voetpad door richting de Plats, (restaurant SENZO), hier ziet u rechts voor u de praktijk liggen (Wijnstraat 6. naast kinderkledingzaak boetiek Yvonne). 

Routebeschrijving vanuit Roermond/Weert 

Vanuit Roermond neemt men de aansluiting van de A73 op de Al Op de A2 neemt u de afslag Echt. Onderaan de afslag gaat u op de eerste rotonde links onder het viaduct door. bij de tweede rotonde gaat u rechtdoor en bij de derde rotonde gaat u links en direct weer rechts. Deze weg vervolgt u. Na een 400 meter maakt deze weg een flauwe bocht naar links, in deze bocht gaat u rechts; dit is al de Wijnstraat. De praktijk ligt aan het einde van deze straat aan de linkerzijde na de afsluiting door middel van paaltjes. Om te parkeren slaat u rechtsaf naar de grote gratis parkeerplaats (Ursulinenplein). 

Routebeschrijving vanuit Maastricht

Op de A2 neemt men de afslag Echt, onderaan de afslag gaat men op de rotonde rechts. Bij de volgende rotonde gaat men links en direct weer rechts. Deze weg vervolgt u. Na een 400 meter maakt deze weg een flauwe bocht naar links, in deze bocht gaat u rechts: dit is al de Wijnstraat. De praktijk ligt aan het einde van deze straat aan de linkerzijde na de afsluiting door middel van paaltjes. Om te parkeren slaat u rechtsaf naar de grote gratis parkeerplaats (Ursulinenplein).